Hvem er jeg…

Mit navn er Lone Gelardi  Holmen, og jeg har valgt at uddanne mig til biopat/naturopath, da jeg i mange år selv har søgt alternative veje, som supplement til det etablerede sundhedsvæsen.
Mine fordøjelse og mine tarme har været i voldsom ubalance fra jeg var ung – jeg fik fjernet min galdeblære, da jeg var 24 år.
Galdebesvær, smerter i mavesækken og koliksmerter i tarmene – direkte krampe i endetarmen; forstoppelse, oppustethed og meget ildelugtende tarmluft.
Meget tit vågnede jeg, og var hævet i ansigtet af ødemer.
Jeg gik til alverdens undersøgelser og konklusionen var, at jeg havde irriteret tyktarm – lige som rigtig mange andre mennesker.
“Hvad skal jeg gøre ved det?”, spurgte jeg. Men der var intet svar, for det er meget individuelt, sagde lægen – han sendte mig ikke videre!

Det fik jeg det jo ikke bedre af.

Til sidst fik jeg udslæt omkring øjnene.
Jeg blev da sendt til hudlæge, som gav mig hormoncreme; jeg blev testet for allergier, men man fandt intet.
Når jeg luftede min tanke om, at alle mine gener, kom af den mad jeg spiste, var svaret, at den troede man ikke på i sundhedssystemet.

Jeg havde nu i et stykke tid prøvet, at lade være at blande kulhydrater og stivelse med proteiner i samme måltid; jeg spiste heller ikke så tit mørkt kød og dette fik jeg det bedre af.
Så gik jeg til en biopat, som stort set kunne bekræfte alle mine tanker om min kost og mit helbred.
Det var en kæmpe lettelse, at der endelig var en, der ikke mente, at jeg var helt galt på den; jeg er ikke allergisk, “kun” intolerant  over for en del fødevarer.

Jeg ændrede langsomt min kost, og søgte viden om naturlige kosttilskud, som kunne gavne mig.
Jeg fik det langsomt meget bedre, og grunden var lagt til min interesse for kost og naturlige tilskud, som middel til at kroppen kan genskabe sin naturlige balance.

Da chancen bød sig, begyndte jeg at læse til biopat/naturopath; jeg bestod den afsluttende eksamen i november 2015, og i starten af 2016 påbegyndte jeg uddannelsen til zoneterapeut, som jeg afsluttede i maj 2017.  Zoneterapien er efterfølgende suppleret med en uddannelse til hunde-zoneterapeut.

Jeg er på ingen måde fanatisk, og det vil de regenerations-planer, som jeg anbefaler heller ikke være.
Jeg har ikke specialiseret mig i et bestemt emne, men mine erfaringer ligger indtil videre primært omkring fordøjelse, allergi og intolerance samt kvinders hormonelle problemer.

Desuden har jeg erfaring med:

Kost til børn – også børn med specielle behov.

Gigt og autoimmune sygdomme.

Det er jo også sådan, i hvert fald for mig, at det jeg beskæftiger mig med og lægger energi i bliver spændende, så har du et problem jeg ikke har nævnt her, så kontakt mig – jeg har supervision fra nogle af landets bedste på området…

Det er vildt hvad vores krop selv kan regulere – hvis den får de rigtige betingelser 🙂

PS. Du kan høre – og se – lidt mere om mig og biopati i dette indslag fra TV Vestsjælland